Over ons

Over ons

Drechtsteden Advocaten: met recht sterk!

Heb je advies nodig over het opstellen of beoordelen van contracten? Of ben je op zoek naar een advocaat die je helpt in een procedure? Bij Drechtsteden Advocaten kunnen we je bijstaan op verschillende gebieden. Denk aan het personen- en familierecht, het erfrecht, het contractenrecht, het arbeidsrecht of het ondernemingsrecht. Daarnaast helpen wij jou met het incasseren van geldvorderingen. Ook als je kiest voor mediation kun je bij ons terecht. Kortom, bij ons sta je met recht sterk!

Ontmoet ons team

Martijn de Bruin
Martijn de BruinAdvocaat en mediator

“Achter de feiten aanhollen, geeft je geen betere conditie.”

Martijn stond aan de wieg van Drechtsteden Advocaten en heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring als advocaat. Voor hem staat een goed en eerlijk advies en een open communicatie centraal. Voor Martijn is een gang naar de rechter niet vanzelfsprekend. Hij vindt het juist belangrijk om te bekijken hoe iemand echt geholpen is.

In zijn vrije tijd sport en reist hij, leest hij graag een goed boek en is hij actief in verschillende bestuurscommissies.

Martijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
1. algemene praktijk (civiel recht/bestuursrecht)
2. erfrecht
3. personen- en familierecht
Deze registratie verplicht Martijn elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Anna van Wijngaarden
Anna van WijngaardenAdvocaat

“Het recht is een puzzel en wij vinden de oplossing.”

Anna werkt sinds 2019 bij Drechtsteden Advocaten, eerst als student, later als advocaat-stagiaire en inmiddels als advocaat-medewerker. Haar werk omschrijft zij vanwege de diversiteit aan zaken en cliënten als leuk en uitdagend. Ze vindt het prettig om zich helemaal vast te bijten in een dossier om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Anna begint en eindigt elke werkdag energiek door een gezonde fietstocht naar kantoor. In haar vrije tijd ontdekt ze graag nieuwe landen of skipistes.

Anna heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
1. algemene praktijk (burgerlijk recht)
2. personen- en familierecht
Deze registratie verplicht Anna elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Dzeneta Bjelak - Cagli
Dzeneta Bjelak - Cagli Secretaresse

“De verscheidenheid aan zaken en het fijne team maken mijn werk leuk.”

Sinds 2022 worden Anna en Martijn door Dzeneta ondersteund. Zij neemt hen verschillende secretariële en administratieve taken uit handen. Zij beheert de agenda’s en heeft contact met cliënten en diverse instanties, zoals de rechtbank en het UWV. Dit geeft Anna en Martijn de ruimte om zich te concentreren op de inhoud van hun werk.

Buiten haar werk vindt Dzeneta het leuk om samen met haar man te reizen. Het liefst gaan ze nooit twee keer naar hetzelfde land.

Onze aanpak

Gratis intake

Wil jij hulp bij een juridisch vraagstuk? Onze advocaten horen graag waar jij advies bij nodig hebt. Hiervoor plannen we een vrijblijvende intake van één uur.

Heldere afspraken

Als je ons inschakelt, is het logisch dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom maken we na de intake heldere afspraken over het tarief en onze aanpak.

Aan de slag

Ga jij akkoord met onze aanpak? Dan gaan we gelijk voor jou aan de slag. Bijvoorbeeld door in onderhandeling te gaan met de tegenpartij, een mediationgesprek te plannen of naar de rechter te stappen. In het hele traject zorgen wij ervoor dat de juridische taal begrijpelijk wordt.

Vertrouwde partners

Hoek en Blok is op regionaal niveau de belangrijkste partner van het mkb. Zij zijn een kenniscentrum voor de ondernemer en hebben voldoende deskundigen en expertise in huis om ondernemingen in Nederland en ver daarbuiten te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van de juiste beslissingen. Van bedrijfsfinanciering, juridische en fiscale aspecten tot de jaarrekening. Zo kunnen bedrijven zich focussen op wat zij het liefste doen: ondernemen.

VerzuimPreventPlus zet de extra stap in verzuimbegeleiding. Zij kijken over de grenzen van ziek / niet-ziek en ondersteunen waar nodig. Met een deskundige team van casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, vertrouwenspersoon en administratieve ondersteuning helpen zij dagelijks ruim 350 klanten met meer dan 7.500 medewerkers.  Of het nu gaat om advies bij een specifieke casus, of het uit handen nemen van de volledige verzuimbegeleiding.

Het belangrijkste doel is om jou met goed HR-advies op weg te helpen. Hiervoor verdiepen zij zich eerst in jouw organisatie, leggen de verbinding tussen medewerkers en management en verrassen je vervolgens met hun HR-oplossingen.

Het subsidieadvies team van IMC is gespecialiseerd in subsidies als oplossing voor het invullen van de financieringsbehoefte op het vlak van innovatie, digitalisering, personeel & arbeidsmarkt, investeren en regionale economie. Essentieel is het teamwork tussen hun relaties en het IMC team!

Omnius is een online platform waar rechtszoekenden terecht kunnen wanneer zij op zoek zijn naar juridische ondersteuning. Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk. Met 332 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland.