Gratis incassoscan

Gratis incassoscan

Check je kansen

Check je kansen

Houd grip op debiteuren met de juiste strategie

Heb je te maken met debiteuren die facturen veel te laat of niet betalen? Op zichzelf is dat natuurlijk al vervelend, maar wanbetalers kunnen er ook voor zorgen dat je zelf mogelijk in de problemen komt. Om dit voor te zijn, nemen onze advocaten het incasseren van geldvorderingen voor je uit handen. Zo heb je er geen omkijken naar.

Vaak ben je het meest gebaat bij een oplossing waar geen rechter aan te pas komt. Daarom doen we ons best om de incasso buiten het gerechtelijke traject te houden. Dit doen we niet alleen door het versturen van herinneringen en ingebrekestellingen, maar we gaan ook in gesprek met jouw debiteur. Hebben deze inspanningen niet het gewenste effect? Dan adviseren we of een gang naar de rechter uitkomst biedt.

Gratis incassoscan

Voor je tijd en moeite steekt in een incassoprocedure, is het verstandig om te onderzoeken hoe groot de kans op succes is. Met de gratis incassoscan van Drechtsteden Advocaten weet je snel of de kosten van het incassotraject tegen de baten opwegen. Wil je de incassoscan aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op voor aanvullende informatie. Vervolgens ontvang je binnen drie werkdagen ons advies.

Onze dienstverlening bij incasso

Onze advocaten hebben ruime ervaring met incassoprocedures. Bij een incasso nemen we het innen van een geldvordering voor je uit handen. Weigert jouw klant om te betalen voor een afgenomen product of dienst? Dan sturen wij de wanbetaler een ingebrekestelling en stappen desnoods naar de rechter.

Wordt na meerdere verzoeken de schuld die een klant bij jou heeft niet ingelost en is het niet waarschijnlijk dat de klant nog verhaal biedt? Dan is het een optie om van die debiteur het faillissement aan te vragen bij de rechtbank. Onze advocaten ondersteunen je graag.

Heb je te maken met wanbetalers die buiten Nederland zijn gevestigd? Ook dan kunnen we het incassotraject voor je uit handen nemen via een Europese incasso.