Expertises

Het juiste advies voor een passende oplossing

De kans is groot dat jij niet dagelijks bezig bent met de wet én dat je niet regelmatig met een juridisch geschil te maken hebt. Daarom is het best even zoeken naar de juiste stappen als je hier toch mee in aanraking komt. Drechtsteden Advocaten volgt alle ontwikkelingen op juridisch gebied op de voet en staat al jaren zowel ondernemers als particulieren bij die wij helpen met het oplossen van juridische vraagstukken. Bij ons sta je met recht sterk!

Samen met jou bekijken we wat de beste aanpak is. Als het nodig is starten we een procedure, maar soms heeft een snelle en praktische oplossing buiten de rechtszaal de voorkeur. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, erfrecht en personen- en familierecht en ook nemen wij voor jou een incassotraject uit handen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor mediation.

Arbeidsrecht

Heb je een juridische vraag over het contract met je werknemer of werkgever? Of is er een geschil? Wij staan je bij!

Ondernemingsrecht

Heb je als ondernemer een geschil met je vennoten, maten of aandeelhouders? Of heb je advies nodig? Wij staan voor je klaar.

Personen- en familierecht

Ga je trouwen, scheiden of krijg je kinderen? Dan heb je altijd te maken met personen- en/of familierecht.

Erfrecht

Heb je alles goed geregeld als je straks zelf geen besluiten meer kunt nemen? Of heb je vragen over een erfenis of testament?

Contractenrecht

Zeker weten dat je sterk staat met alle contracten die je sluit? Wij geven advies!

Incasso

Benieuwd hoe je slim en zakelijk omgaat met wanbetalers? Wij nemen het incassotraject uit handen en voeren kosteloos een incassoscan uit.

Mediation

Wil jij proberen er met je partner, klant, leverancier, werkgever of werknemer uit te komen?  Kies dan voor mediation en ga onder leiding van een mediator samen het gesprek aan.