mr. Martijn de Bruin
Advocaat

“Achter de feiten aanhollen geeft je geen betere conditie”

Martijn ging al tijdens zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aan de slag als secretarieel medewerker en later chef de bureau bij Ouwendijk Advocaten. Na afronding van zijn studie in 2003 ging hij als jurist verder bij Ouwendijk Advocaten. In 2007 volgde een overstap naar Vos & De Lange Advocaten in Barendrecht, waar hij vanaf 2008 als advocaat werkzaam is geweest. Begin 2017 startte hij Drechtsteden Advocaten in Sliedrecht.

Martijn stelt het belang van zijn cliënten altijd voorop. Hij werkt nauwgezet, analytisch en dringt snel door tot de kern van problemen. “Goed en eerlijk advies, een eerlijke en open communicatie met cliënten en een goede risicoanalyse staan voor mij centraal”, stelt hij. “Achter de feiten aanhollen, maakt je conditie niet beter. Ik draai het dan ook liever om en investeer graag extra aan de voorkant van processen. Daar heb je later altijd profijt van. Dat geldt voor advisering van cliënten over juridische kwesties maar we streven er ook naar langdurige relaties met onze cliënten op te bouwen en te onderhouden.

Waarmaken

Wij hebben ruime ervaring en staan voor dossierkennis en een grondige voorbereiding. Daarnaast verdiepen we ons in de situatie van onze klanten. Groot voordeel is dat wij zelf ook ondernemer zijn, daardoor is een telefoontje of zelfs een woord vaak genoeg om de situatie in te schatten, de strategie te kiezen en voor onze cliënten aan de slag te gaan. We zijn altijd duidelijk. Over tarieven, slagingskansen en termijnen. Soms kan een oplossing of schikking buiten de rechtszaal in plaats van een lange en dure procedure ook een overwinning zijn en meer bevrediging geven.”

Martijn is geboren in Sliedrecht en opgegroeid in Papendrecht. 

Tegenwoordig woont hij in Dordrecht. Hij is een fanatiek sporter, maakt verre reizen, leest graag een goed boek en is actief als secretaris van de lokale afdeling van een politieke partij.

Martijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 1. algemene praktijk (civiel recht / bestuursrecht), 2. erfrecht, 3. personen- en familierecht. Deze registratie verplicht Martijn elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Routebeschrijving naar Drechtsteden Advocaten met de auto

Met de auto vanuit richting Breda

Na de Moerdijkbrug neemt u de eerste afslag naar de N3, richting Papendrecht. U gaat de Papendrechtse brug over en blijft de N3 volgen tot de verkeerslichten. Hier gaat u rechtsaf, (een klein stukje) de A15 op.
U neemt nu de eerste afslag Sliedrecht-West (24) richting Sliedrecht. U buigt linksaf en neemt bij de verkeerslichten de afslag naar links, richting het industrieterrein Nijverwaard. U blijft deze weg volgen. (Let op: vaak snelheidscontroles door flitsautoís!) U blijft de weg volgen. Ga op de rotonde rechtdoor, u ziet links het NS-station. Neem de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark. U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Met de auto vanuit de richting Den Haag en Rotterdam

Volg op het knooppunt Ridderkerk de A15 richting Gorinchem/Nijmegen. U passeert o.a. een Shellstation, gaat onder de tunnel bij Alblasserdam door, passeert Papendrecht en u neemt dan afslag Sliedrecht-West (24) richting Sliedrecht. U buigt linksaf en neemt bij de verkeerslichten de afslag naar links, richting het industrieterrein Nijverwaard. U blijft deze weg volgen. (Let op: vaak snelheidscontroles door flitsautoís!)  U blijft de weg volgen. Ga op de rotonde rechtdoor, u ziet links het NS-station. Neem de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark. U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Met de auto vanuit de richting Utrecht en Gorinchem

Volg de A15 richting Rotterdam. Neem de afslag Hardinxveld-Giessendam / Sliedrecht-Oost (25), neem aan het einde van de afrit de derde afslag van de rotonde. Ga vervolgens bij de stoplichten rechtsaf en volg de weg naar beneden. De volgende rotonde neemt u driekwart en u bevindt zich nu op de Sportlaan. Ga vervolgens bij de volgende rotonde rechtdoor en blijf deze weg volgen. Neem na de heuvel - u passeert de parkeerplaats van het NS-station - de eerste afslag links. U rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark.
U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Contact

Drechtsteden Advocaten is gevestigd in Sliedrecht, tegenover het station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij hebben ook de mogelijkheid om afspraken te maken op kantoor in Barendrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stel ons uw vraag