mr. Alex Niesert
Advocaat

“Een zaak is pas gewonnen als klanten tevreden zijn”

Alex studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij begon zijn loopbaan als jurist bij een groot deurwaarderskantoor, maar maakte al snel de overstap naar de advocatuur. Daar legde hij zich toe op ondernemingsrecht en civiele procespraktijk. Alex is jarenlang curator in faillissementen geweest en weet als geen ander wat ondernemers bezighoudt. Hij woont in Dordrecht, is lid van verschillende businessclubs en houdt van zeilen, volleybal en skiën.

Zijn werkwijze laat zich omschrijven als doortastend, oplossings- en klantgericht. “Er wordt wel gezegd dat dit people’s business is en daar ben ik het van harte mee eens”, stelt Alex. “Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven in de uitoefening van mijn vak en ik merk dat cliënten dat ook prettig vinden.

Steunpilaar

Cliënten vertrouwen op onze expertise en zien ons als steunpilaar. Die ondersteunende rol is er een die ik graag vervul en ik zet me daar volledig voor in. Een zaak is voor ons dan ook pas gewonnen als onze cliënten tevreden zijn, dat is het belangrijkste. We zijn er trots op dat velen ons al lang trouw zijn. We kennen onze cliënten, ze zijn absoluut geen nummer, maar mensen van vlees en bloed met hun eigen achtergrond. 

Mensen die graag persoonlijk contact willen. Dat betekent niet alleen praten, maar vooral luisteren en begrijpen.

Zodat je hen bij korte vragen maar ook bij eventuele langere procedures op elk moment bij kunt staan en hun belangen optimaal kunt behartigen.”

Alex heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: algemene praktijk (civiel recht). Deze registratie verplicht Alex elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Routebeschrijving naar Drechtsteden Advocaten met de auto

Met de auto vanuit richting Breda

Na de Moerdijkbrug neemt u de eerste afslag naar de N3, richting Papendrecht. U gaat de Papendrechtse brug over en blijft de N3 volgen tot de verkeerslichten. Hier gaat u rechtsaf, (een klein stukje) de A15 op.
U neemt nu de eerste afslag Sliedrecht-West (24) richting Sliedrecht. U buigt linksaf en neemt bij de verkeerslichten de afslag naar links, richting het industrieterrein Nijverwaard. U blijft deze weg volgen. (Let op: vaak snelheidscontroles door flitsautoís!) U blijft de weg volgen. Ga op de rotonde rechtdoor, u ziet links het NS-station. Neem de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark. U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Met de auto vanuit de richting Den Haag en Rotterdam

Volg op het knooppunt Ridderkerk de A15 richting Gorinchem/Nijmegen. U passeert o.a. een Shellstation, gaat onder de tunnel bij Alblasserdam door, passeert Papendrecht en u neemt dan afslag Sliedrecht-West (24) richting Sliedrecht. U buigt linksaf en neemt bij de verkeerslichten de afslag naar links, richting het industrieterrein Nijverwaard. U blijft deze weg volgen. (Let op: vaak snelheidscontroles door flitsautoís!)  U blijft de weg volgen. Ga op de rotonde rechtdoor, u ziet links het NS-station. Neem de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark. U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Met de auto vanuit de richting Utrecht en Gorinchem

Volg de A15 richting Rotterdam. Neem de afslag Hardinxveld-Giessendam / Sliedrecht-Oost (25), neem aan het einde van de afrit de derde afslag van de rotonde. Ga vervolgens bij de stoplichten rechtsaf en volg de weg naar beneden. De volgende rotonde neemt u driekwart en u bevindt zich nu op de Sportlaan. Ga vervolgens bij de volgende rotonde rechtdoor en blijf deze weg volgen. Neem na de heuvel - u passeert de parkeerplaats van het NS-station - de eerste afslag links. U rijdt nu het bedrijventerrein Stationspark op. Neem de tweede afslag rechts en hierna de eerste afslag links. Ons pand bevindt zich rechts achteraan op het Stationspark.
U kunt hier gratis parkeren. Via de ingang van Hoek en Blok kunt u zich melden bij de receptie.

Kijk voor meer informatie op www.9292.nl

Contact

Drechtsteden Advocaten is gevestigd in Sliedrecht, tegenover het station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij hebben ook de mogelijkheid om afspraken te maken op kantoor in Barendrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stel ons uw vraag

Versturen